Vi har naturligtvis dimensionerat för att kunna hjälpa dig när du behöver det! Som alltid gör vi medicinska prioriteringar där de som har störst medicinskt behov har företräde.

Rådgivning: Ring oss, vardagar, på telefon 0520-494880 eller kontakta oss digitalt via MittPTJ, du kan starta ditt ärende söndag-torsdag kl. 17.00-22.00.

Tidsbokning till laboratoriet: Har du en överenskommelse med vår personal, om provet är beställt, eller om du har remiss, använd då vår Webbtidbok för att boka tid

Vid nytillkomna, halvakuta besvär: Du som är listad hos oss bokar själv din tid på vår Lättakut

Äldrevårdcentralen: Under veckorna 25-32 är drop in stängd.

Barnavårdscentral: Telefontid vardagar kl. 9.30-10.00.

Under sommarmånaderna vaccinerar vi inte mot TBE och utför inte heller resevaccination. Vänligen kontakta Fästingbussen eller Apotek för detta.

Vad kan du som patient göra: 

Tänk på att höra av dig i god tid vid önskemål om förnyelse av recept, och andra hjälpmedel (inkontinenshjälpmedel, stomimaterial, diabetesnålar), som är förskrivna från oss.

Läs på vår hemsida och 1177 gällande det besvär du upplever, där finns bra information och egenvårdsråd.

För långvariga besvär som inte är akuta, fundera på om det kan vänta till efter sommaren?

Tänk på att om du kontaktar oss på flera olika sätt samtidigt tar det mer tid för oss att hantera ditt ärende. Så välj en kontaktväg, då frigörs tid och vi har möjlighet att hjälpa fler patienter!